Szűrés

Szűrés

Szín
Gyártó
Helyiség
Dizájn
Forma
Felület
Csúszásmentes
Méret

Házhozszállítás

Házhozszállítás

TOP termékek

Országos kiszállítás!

Ügyfélszolgálat:  info@csempeaneten.hu 

Rondine Wall Art fa hatású falburkolat

Látványos és magával ragadó.

FALMŰVÉSZET fa hatású csempék. Ez az egyetlen módja annak, hogy leírjuk a falművészetünket, amelyet apró fakockák jellemeznek fa hatású porcelánkő felületeken. A három különböző szinten létrehozott Wall Art egy rendkívül innovatív „csempeérzékelő” technológia eredménye, amely lefényképezi a csempe pontos felületét, és elküldi a digitális gépnek, hogy a megfelelő mintához illeszkedjen. A végtermék hihetetlenül hű az eredetihez, és tökéletesen utánozza az anyag kinézetét.

A végeredmény egy élénk összhatás, ritmikus és játékos, amely készen áll arra, hogy a legkülönbözőbb felhasználási célokat terveket és stílusokat fedje le. Legyen szó hálószobáról, nappalisarokról, zuhanyzóról vagy medenceterületről, a Wall Art ideális technikai és stílusbeli választás azok számára, akik szeretik a gyönyörű és rendhagyó burkolatokat, beltérben vagy szabadban.

A Wall Art 15x61 formátumban kapható, vastagsága 7 és 11 mm között van, és 215 minta négy különböző formával készült. Négy stílusos színben kapható - Ice, Sand, Taupe és Greige.